Nieuwe Website

Het heeft even geduurd maar met gezamenlijke inspanningen is de nieuwe website een feit.ballonnen-rechts

De oude website was al jaren in gebruik en werd wat gedateerd. Ook het bijhouden van die website was nogal omslachtig. Dit is er de reden van dat deze al geruime tijd niet meer is onderhouden. Tijd dus voor een nieuwe frisse uitstraling. Ook de achterliggende techniek van de site is gemoderniseerd waardoor het onderhouden ervan wat minder arbeidsintensief is.

Wellicht is het u opgevallen maar ook ons internetadres is uitgebreid. U kunt onze website nog steeds bereiken via ons oude adres, www.marmorea-shelties.com , maar u kunt ons nu ook vinden via www.marmorea.nl Hetzelfde geldt voor onze bereikbaarheid via e-mail. Naast ons oude en vertrouwde email-adres, info@marmorea-shelties.com, kunt u uw mail aan ons nu ook adresseren aan info@marmorea.nl

Wij hopen dat u de nieuwe site kunt waarderen en zien uw reacties graag verschijnen in ons gastenboek.