McGee (2012)

lundecocks_hey_mr-1_year Generaties & gezondheid online  (pedigree)
MDR1: -/-
Collie Eye Anomaly (CEA): Carrier
Heupdysplasie: HD-A
Gebit: Compleet
DNA-profiel: Ja
schofthoogte: 39.5 cm

McGee is geboren op 29-05-2012 in Zweden bij de Lundecock’s Kennel Hij is opgevoed door Ulrika Nording.  McGee is een prachtige Blue Merle reu. Zijn vader is Lundecock’s Tri Again en zijn moeder is Blazefield  Maybelline Girl.

Hij staat voor gezonde teven ter dekking.

Addie heeft McGee opgehaald toen hij 12 weken oud was. McGee kwam doodziek aan op het vliegveld, want daar werd hij gebracht. Hij was zo wagenziek geweest, hij had zich ondergespuugd en zat onder de poep. Addie en Annette hebben  hem gelijk schoongemaakt, het was echt een zielig hoopje. Maar eenmaal schoon, genoot hij zichtbaar van alle aandacht en lekkernijen. De vliegreis terug ging zonder problemen en hij was echt super braaf! McGee is echt Addie zijn hond. Samen gereisd, dus samen voor het leven! Als hij achter Addie loopt, nipt hij altijd in zijn kuit, zo van…kom op baas, schiet eens op! Hij is trouwe fan van Addie zijn etensbord, hij gaat altijd naast hem liggen, want er zou eens wat van zijn bord vallen.

Verder is McGee een enorme kaaskop! Zodra de kaas uit de koelkast gehaald wordt, hoe voorzichtig ook, hij hoort het en staat direct klaar voor zijn plakje kaas. Hij is verder heel lief in de roedel en zoekt nooit ruzie met de andere reuen. Hij is ontzettend lief, maar soms hardleers! Als er iets niet mag, zoals op de teven jagen ( altijd op een driekleur teef), zal hij het blijven proberen. Je weet tenslotte maar nooit of het een keer lukt! Hij speelt heel graag met de teven, hoe wilder hoe liever. Soms is hij te wild. Blaft zelden en haalt heel graag samen met de baas de post uit de brievenbus aan de straat. Gelijk even samen zijn, daar doet hij het voor! Onverstoorbaar is hij dan….. honden kunnen hem aanblaffen, hij kijkt nog niet eens, laat staan dat hij zou blaffen.

[nggallery id=286 template=caption]