Marmoreadag 2011

Op 13 November 2011 was het dan eindelijk zover! 4 jaar heeft iedereen erop zitten wachten dat er een Marmorea-dag zou worden georganiseerd! En nu was het dan zover! Overal vandaan kwamen de eigenaren met hun shelties naar Delft.

Dit jaar hebben wij onze Marmorea-dag bij de KC te Delft  gehouden! Wat een TOP-lokatie! En wat hebben wij er met z’n allen een mooie dag van gemaakt! Het weer zat niet helemaal mee,  het was nogal mistig en koud, maar we hebben het droog gehouden, dus eigenlijk hadden we niets te klagen! Dus dat gaan we ook zeker niet doen.

En wat is die Marmorea groep toch groot geworden. En wat waren wij ( Addie en Thea) toch trots op al dat moois wat er rond liep te springen! We hebben beloofd om onze Marmorea-dag minstens 1 x in de twee jaar te gaan houden.

Eerst was er natuurlijk ontvangst met koffie en een stuk heerlijke vlaai, wat er bij de meeste wel in ging. Daarna hebben wij iedereen heel hartelijk welkom geheten en doorgesproken wat er op het programma stond.  Als eerste was er na de koffie en gebak een heerlijke wandeling in het naastgelegen park bij de KC Delft. Dick en Bianca hebben de hele grote stoet begeleid, zodat ook weer iedereen, inclusief de honden, weer op de KC aankwamen.

Toen stond er een overheerlijke maaltijd te wachten. Heerlijke verse soep, diverse broodjes, diverse salades, iets warms voor op het broodje, en voor ieder, ruime keuze wat drinken betreft! Het was werkelijk super geregeld door Marco Haring, en alle vrijwilligers!! Echt TOP! Bij deze heel erg bedankt!! Zeker een locatie om naar terug te gaan!

Na de lunch hadden we voor ieder wat wils. Annette VoorDenDag en Ineke van Oorschot deden de borstel en knip demonstratie. De mensen die ik erover gehoord heb, waren vol lof over de duidelijke uitleg. Het was voor vele, erg leerzaam. Ook was er een demonstratie en workshop Doggydance door Iris van Oorschot. Ook hier hebben de mensen met verbazing staan kijken en sommige hebben ook zelf wat oefeningen gedaan. Dan was er de puppy-behendigheid door Yvonne Clements. Pups en baasjes genoten van de ervaren begeleiding door Yvonne. Super leuk om te zien en voor de eigenaren super leuk om er aan mee te doen. Ook was er behendigheid voor beginners en gevorderden. Dit is door Sharon, Hilda en Jurgen, fantastisch georganiseerd. Ook hier was iedereen helemaal druk met hun toppertjes! Dan hadden wij op een ander veld allemaal spelletjes, waar de baas en de hond wel echt iets moesten doen! Samen moesten ze een spelletjesparcours afleggen. Super leuk om te doen en helemaal leuk en grappig om het van de zijlijn te bekijken.

Om half 5  was de dag ten einde en hebben we nog wat prijsjes uitgereikt voor de onderdelen waar men aan mee kon doen. Na iedereen bedankt te hebben en een kleinigheidje te hebben meegegeven, is iedereen weer huiswaarts gekeerd.

Wat was het een fantastische dag met zoveel baasjes en honden. Ongeveer 100 mensen en evenveel honden. Het was een hele mooie dag waar wij met alle tevredenheid op terug kunnen kijken, wetend dat zonder al die lieve vrienden die hebben geholpen, en alle lieve mensen die gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging, het niet zo’n geslaagde dag had kunnen zijn.  Heel erg bedankt voor alles!

Hopelijk tot de volgende Marmorea-dag!