Puppen geboren…..

ballonnen

Wij zijn erg blij u te mogen vertellen dat op 15 mei onze Boots is bevallen van 6 schitterende gezonde pups. Het is nest 52 en bestaat uit 4 tri-color teefjes, 1 blue merle teefje en 1 tri-color reutje.

Uiteraard vinden wij het erg leuk om uw spontane reacties terug te zien in ons gastenboek.

Thea en Addie

 

Boots met haar 6 puppen
Boots met haar 6 puppen

2 reacties

  1. Hallo Addie en Thea,
    Van harte gefeliciteerd met dit leuke nestje shelties. Ik vind het gewoonweg een prcahtig team. En wat een zorgzame moeder is die Boots. Dat zal een hoop drukte geven de komende tijd. Geniet ervan. Shirley is ook gepast onder de indruk en geeft de trotse ouders een stevige knuffel en poot.
    Groetjes, Sietse
    en een poot van Shirley.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *