Meah (2014)

  Generaties & gezondheid online (pedigree)
MDR1: +/+
Collie Eye Anomaly (CEA): Nog niet getest
Heupdysplasie: Nog niet getest
Gebit: Compleet
DNA-profiel: Ja

Zij is een mooi blue Merle teefje. De ouders zijn Salt City The Dark Knight “Ledger” & Yalla Diva From Marmorea’s Shelter “Keeni”. Meah is geboren op 01-08-2014

Meah is een ontzettend lief teefje. Ze moet wel eerst even kijken hoe de mensen zijn die op bezoek komen, maar ze is er niet bang voor. Even de kat uit de boom kijken! Ze is bijna altijd in de buurt te vinden van Candy. Het zijn echte maatjes. Ze speelt ook heel graag met haar grote zus Bilou en haar moeder. Meah is echt een schatje, ook zij is heel graag buiten. Als ze ligt te slapen ligt ze met haar hoofd op een kussen en de rest gewoon op de grond. Ook keert ze het wel eens om…haar hele lijf op een kussen en haar hoofd op de grond. Gekke Meah!

Toen ze pup was, vond ze het geweldig om je schoenen te pikken en snel mee te nemen in haar “huisje”. Er moet wel wat bij zitten! Anders wordt het ook zo saai! Ze heeft een schattig “dingetje”, als ze op de bank zit, wil ze nog wel eens op de armleuning gaan zitten. Maar dan met beide achterpoten aan een kant, het is echt zo grappig om te zien. Het is net of ze aan het paardrijden is! Trouwens het is wel genetisch hoor….want haar zus Bilou en haar broer Ledger jr, houden ook al zo van op de leuning hangen.

[nggallery id=287 template=caption]